Que comencin a treure els corruptes de l’Ajuntament!

Ahir saltava la notícia que Juan Felipe Ruiz Sabido, conseller delegat de Marina Badalona,  estava imputat en el cas Pretòria, on, entre d’altres, també s’hi han vist relacionats personatges com Macià Alavedra -ex-Conseller d’Economia-, Lluís Prenafeta -ex-secretari de la Presidència- o Bartomeu Muñoz -ex-alcalde de Santa Coloma de Gramenet i fill del darrer alcalde franquista de la ciutat. Aquesta imputació està relacionada amb una venta d’un solar propietat de Marina Badalona a un preu inferior al de mercat.Avui mateix, aquest home ha dimitit del seu càrrec. Això podria indicar un bon funcionament democràtic sinó fos per unes dades que s’estan tendint a deixar de banda i que són molt importants. La primera, que aquesta dimissió ha estat forçada per l’alcalde de la ciutat, Jordi Serra. Això demostra que el control municipal de l’esmpresa és més del que s’ha intentat fer veure. I la segona, que en Juan Felipe Ruiz Sabido és -millor dit, era, doncs l’han fet fóra després de saber l’imputació- militant del PSC, amb el que es demostra fins a quin punt funciona l’amiguisme i les influències a l’Ajuntament.

A més, s’ha sapigut que l’ex-alcaldesa i senadora Maite Arqué ha estat citada a declarar com a testimoni pel jutge Garzón dins el cas Pretòria, amb el que encara s’evidencia més l’estreta relació entre l’empresa  municipal, encarregada de la gestió del port i de tot el projecte urbanístic que hi ha al voltant, i l’Ajuntament. I si a això li sumem que l’actual alcalde era, en el moment de la venda, Regidor de Recursos Interns -és a dir, d’Hisenda-, a més d’ostentar la regidoria d’urbanisme des del 2007, que no ha deixat tot i ser nomenat alcalde el 2008. Molta casualitat tot plegat no creieu?

I el que ja és demencial és que a sobre, ICVEUiA i ERC hagin tret comunicats dient que ja era hora que aquest home dimitís, que això és una vergonya, etc. Si voleu responsabilitats, comenceu per les vostres, doncs recordo que els primers van ser socis de govern del PSC entre 1999 i 2007 i els segons, ho porten sent des de 2003. És a dir, ambdós partits participaven del govern en el moment de la venda i ara pretenen fer veure que no en sabien res?

Ja n’hi ha prou d’aquesta corruptela a l’Ajuntament!

Deixa un comentari